voorstellingen

In verband met de afgekondigde maatregelen rondom het voorkomen van verspreiding van het Corona virus is besloten om de Drentse avond met het optreden van Harm en Roelof in De Ruyghe Venne van 20 maart op te schorten naar een later moment dit jaar.

Iedereen die kaarten in de voorverkoop heeft gekocht, wordt verzocht deze te bewaren. Ze kunnen gebruikt worden voor de voorstelling later dit jaar. Zodra de nieuwe datum bekend is wordt deze op de site en op social media geplaatst van St. Zomeractiviteiten Westerbork

Word Vriend

Meer dan 1000 gezinnen zijn al vriend van Stichting Zomeractiviteiten. Wij zijn daar als bestuur heel dankbaar voor, omdat het voor ons als bestuur zowel moreel als financieel een flinke oppepper geeft.

Word Vrijwilliger

Lijkt het je leuk om te helpen met het opbouwen van kramen, het verkeer te regelen bij evenementen of anderzijds betrokken te zijn bij wat wij doen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Word Sponsor

Om activiteiten te kunnen organiseren is geld nodig. Als sponsor van de stichting steunt u ons niet alleen financieel maar waarborgt u ook de gezelligheid in het dorp.

Share This