Over ons

VIJFENVIJFTIG JAAR ZOMERACTIVITEITEN

Al veel bereikt dankzij vele vrijwilligers…

Nog veel meer te doen!

jaar

Evenementen

Vrijwilligers

Bezoekers

Doelstelling

De Stichting heeft tot doel de leefbaarheid (activiteiten, economie, werkgelegenheid) van het dorp op peil te houden door het organiseren van evenementen voor zowel: Eigen inwoners van Westerbork en omgeving als ook de Toeristen die Westerbork bezoeken. De Stichting doet dit door zowel in de zomer als in de winter een uitgebreid programma van evenementen aan te bieden. ’s Winters zijn de activiteiten vooral gericht op de eigen inwoners en ’s zomers vooral op toeristen en bezoekers uit het dorp en de regio. “t Gebeurt alweer in Börk”

Ons bestuur

Het bestuur van Stichting Zomeractiviteiten bestaat uit de volgende personen: Paul Laubertsheimer is de voorzitter. Paul is ook lid van het openluchttheater STOP Westerbork. De financiële zaken worden al jaren geweldig behartigd door Hennie Bork. Het secretariaat waaronder (promotie) en de verhuur van de marktkramen is in handen van Gertjan Rutterkamp. Verder bestaat het bestuur uit de leden Henk Strijker die tal van andere evenementen organiseert en Annika van der Zwaag die zicht richt op de kinderactiviteiten. Jeep Bosma is onze marktmeester en samen met de andere leden van het bestuur organiseert hij de markten. Daarnaast werken er vele vrijwilligers voor de Stichting Zomeractiviteiten Westerbork, want zonder hun hulp is het onmogelijk om activiteiten te kunnen organiseren.

Onze sponsors

Word Vriend

Meer dan 1000 gezinnen zijn al vriend van Stichting Zomeractiviteiten. Wij zijn daar als bestuur heel dankbaar voor, omdat het voor ons als bestuur zowel moreel als financieel een flinke oppepper geeft.

Word Vrijwilliger

Lijkt het je leuk om te helpen met het opbouwen van kramen, het verkeer te regelen bij evenementen of anderzijds betrokken te zijn bij wat wij doen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Word Sponsor

Om activiteiten te kunnen organiseren is geld nodig. Als sponsor van de stichting steunt u ons niet alleen financieel maar waarborgt u ook de gezelligheid in het dorp.

Share This

Informeer ook anderen

Wordt het nog leuker!