Open Westerborker beachvolleybal kampioenschappen

Dit evenement is voorbij.

Open Westerborker beachvolleybal kampioenschappen

Op zondag 2 juni 2024 wordt de parkeerplaats achter de sporthal omgetoverd tot het strand van de Copacabana.

Het aanleggen van de extra velden wordt weer uitgevoerd door Huizing Cultuurtechniek uit Zwiggelte. Dit naast de bestaande Beachvolleybalvelden achter de sporthal in Westerbork.
Er zal een groot sportief, gezellig evenement worden opgezet waarbij iedereen welkom is om mee te doen zoals bv teams van sportverenigingen, buurtverenigingen, vriendengroepen etc. Ook teams van buiten Westerbork zijn van harte welkom.  Voor het Beachvolleybal kan men kiezen uit de categorie “competitief” met 2 spelers of de categorie “recreatief” van 4 spelers + max 2 wissels.
Bij voldoende inschrijving zullen de volgende categorieën gemaakt worden: Jeugd (13-17 jaar), heren, dames en gemengd .

Men kan zich als team opgeven via de site van www.zomeractiviteiten.nl voor 24 mei 2024. Doe dit echter snel want in verband met de beperkte ruimte geldt vol is vol. De kosten voor deze dag (incl. live muziek en de BBQ) zijn €15,- per persoon en jeugd t/m 16 € 5,- te voldoen op de dag zelf.
Rond 9.00 uur zal er begonnen worden met de eerste wedstrijden en de dag zal rond 16.30 uur worden afgesloten met een gezamenlijke BBQ voor de deelnemers en met live muziek voor deelnemers en publiek. Ook zal er voldoende vermaak zijn voor de kinderen onder 13 jaar zodat het echt een familiedag “op het strand” zal worden.

De organisatie is in handen van stichting Zomeractiviteiten Westerbork, VKW, Quinto en SVWW. Restaurant de Turfsteker uit Westerbork zorgt voor de catering door een pop-up terras.

We hopen dat het net zo een succes wordt als in 2023 toen meer als 150 deelnemers en vele kinderen genoten van een prachtige dag !

Opgave is gesloten

 

Organisator

Locatie

Info

Kaart