Terrassen festival (i.v.m. de te verwachten weerverwachting wordt het binnen gehouden)

Gratis

Dit evenement is voorbij.

Terrassen festival (i.v.m. de te verwachten weerverwachting wordt het binnen gehouden)

Op zondag 18 september is het weer zover: de tweede editie van het Terrassenfestival. Een heerlijke middag uit op het terras in Westerbork. Bij De Westerburcht, De Turfsteker, Diggels en De Ar kun je op 18 september van 14.00 tot 18.00 uur genieten van live entertainment. Toegang tot het festival is gratis.

Muziek
Er is weer een gevarieerd aanbod van muziek. Onder andere Brúúnsma en Tappel zorgt voor een ontspannen sfeer op het terras. De band Brúúnsma opende dit jaar Sweelpop en stond in de finale van het Drèents Liedtiesfestival. ‘Mooi veur op ‘n lommerige sundag middag. Mooi ee’m in Börk speulen’, aldus Brúúnsma.

Lokaal talent is ook vertegenwoordigd. De Westerborkse Melissa Jonkers zorgt samen met haar gitarist Arne voor verhalende muziek die je, ondanks de hitte, met kippenvel op de armen achter laten.
De enthousiaste muzikanten van de coverband Level Upmaakt van elke gelegenheid een feest. Rock, swing, pop en Nederlandstalig; alles komt voorbij! In 2017 werden ze uitgeroepen tot de beste coverband van Noord-Nederland.

Goochelaar
Mitch Durbank de tafelgoochelaar verzorgt met vliegensvlugge, onnavolgbare handbewegingen een fascinerende, humoristische close-up show. Tafelgoochelen is geschikt voor publiek van alle leeftijden, omdat de goocheltrucs altijd bij het publiek passen. Het is alleen wel verstandig om je horloge en portemonnee in de gaten te houden.

Organisator

Locatie

Info

Kaart