Open Westerborker beach kampioenschappen

Dit evenement is voorbij.

Open Westerborker beach kampioenschappen

Het belooft een geweldig sportief en gezellig evenement te worden op de parkeerplaats achter restaurant de Turfsteker, dat omgetoverd zal worden tot het strand van de Copacabana. Tijdens het evenement zullen er verschillende sporten worden gespeeld, waaronder Beachvoetbal, Beachvolleybal en Beachhandbal.
Voor de kinderen onder 13 jaar zal er voldoende vermaak zijn, zodat het echt een familiedag op het strand wordt. Het is dan ook aan te raden om zwemkleding mee te nemen als het warm weer is. Zo kunnen de kinderen ook lekker in het water spelen.
De activiteiten zullen rond 09.30 uur van start gaan en de dag wordt rond 17.00 uur afgesloten met een gezamenlijke BBQ voor de deelnemers. Dit is een leuke gelegenheid om na de sportieve inspanning gezellig met elkaar te eten en te ontspannen. Bovendien zal er live muziek aanwezig zijn, waardoor de sfeer nog beter wordt.
Natuurlijk zijn supporters en toeschouwers van harte welkom! Dus als je niet zelf wilt deelnemen, kun je nog steeds langskomen om de sporters aan te moedigen en te genieten van de gezelligheid. Het belooft een fantastische dag te worden voor zowel deelnemers als toeschouwers. Veel plezier!

De organisatie is in handen van stichting Zomeractiviteiten Westerbork, VKW, Quinto en SVWW. Dit in nauwe samenwerking met de restaurants Meursinge en de Ar uit Westerbork

De inschrijving voor het beach toernooi sluit op 20 juni. Dus wil je nog meedoen meld je dan nu aan voor het volleybal of handbal! Komt je aanmelding te laat binnen kom je op de reservelijst en mag je meedoen als er een team uitvalt.

Aanmelden

Organisator

Locatie

Info

Kaart