Open Westerborker beach kampioenschappen

Open Westerborker beach kampioenschappen

Op zondag 2 juli 2023 wordt de parkeerplaats achter restaurant Meursinge en de Ar omgetoverd tot het strand van de Copacabana. Er zal een groot sportief, gezellig evenement worden opgezet waarbij men kan kiezen uit beachvoetbal, beachvolleybal en beachhandbal.
De Beach voetbal- en handbal teams zullen bestaan uit 4 basisspelers (incl. keeper)  + max 2 reservespelers. Voor het beachvolleybal kan men kiezen uit de wedstrijdcategorie met 2 spelers of categorie recreatief van 4 spelers.
In principe is iedereen welkom om mee te doen dus ook als je geen lid bent van VKW, Quinto of SVWW. Ook teams van buiten Westerbork zijn van harte welkom. Bij voldoende inschrijving zullen de volgende categorieën gemaakt worden: Jeugd (13-17 jaar), heren, dames en gemengd . Ook zal er voldoende vermaak zijn voor de kinderen onder 13 jaar zodat het echt een familiedag “op het strand” zal worden.
Om 10.00 uur zal er begonnen worden en de dag zal rond 17.00 uur worden afgesloten met een gezamenlijke BBQ voor de deelnemers en met live muziek voor iedereen. De kosten voor deze dag (incl. live muziek en de BBQ) zijn €10,- per persoon te voldoen bij inschrijving als team. Men kan zich opgeven via de site van www.zomeractiviteiten.nl voor 1 juni 2023. Doe dit echter snel want in verband met de beperkte ruimte geldt vol is vol.

De organisatie is in handen van stichting Zomeractiviteiten Westerbork, VKW, Quinto en SVWW. Dit in nauwe samenwerking met de restaurants Meursinge en de Ar uit Westerbork

Aanmelden

Organisator

Locatie

Info

Kaart