Cycling dinner ter ere van 50 jaar Stichting Zomeractiviteiten Westerbork

Dit evenement is voorbij.

Cycling dinner ter ere van 50 jaar Stichting Zomeractiviteiten Westerbork

Stichting Zomeractiviteiten Westerbork bestaat 14 maart volgend jaar officieel 50 jaar. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan wordt dit groots gevierd door op 2 februari een 4 gangen cycling dinner te organiseren voor iedereen die Zomeractiviteiten een warm hart toedraagt.

Dit evenement wordt in nauwe samenwerking met de horeca van Westerbork gehouden, waarbij de gasten tussen de gangen door verkassen naar een ander restaurant. Voorzitter Gerrie de Rouw: ,,We willen onze blijk van waardering geven aan iedereen die de afgelopen 50 jaar financiële steun heeft gegeven of zich heeft ingezet voor Stichting Zomeractiviteiten Westerbork. Dit om de Westerborkers te bedanken en aan ons te binden. Zodat we weer jaren vooruit kunnen om onze visie ,,van Börkers- door Börkers;-voor Börkers” uit te kunnen blijven voeren.”

Markt

In de jaren 60 waren de vrijwilligers al actief in Westerbork. De oude ambachtenmarkt werd bijvoorbeeld vanaf 1964 al georganiseerd, maar de Stichting Zomeractiviteiten is in 1974 officieel opgericht.

De Rouw: ,,We zijn dankbaar en trots op de ‘oudere’ generatie die Westerbork groot heeft gemaakt. Daarom krijgen de bewoners van onder andere de zorgcentra het diner gratis aangeboden. Daarnaast kunnen “vrienden van de stichting” en (ex) sponsoren, als dank voor jarenlange ondersteuning, voor een sterk gereduceerde prijs deelnemen aan het cycling dinner. Deze groep heeft zich al kunnen aanmelden.”

Aanmelden

Er is echter nog meer plaats. Wie het leuk vindt om hieraan mee te doen kan zich aanmelden via zomeractiviteiten50jaar@gmail.com. Opgave voor 3 januari 2024 (vol=vol) onder vermelding van het aantal personen (namen) en dieetwensen. De prijs voor het 4-gangen menu is €17,50 per persoon.

.

Aanmelden

Organisator

Locatie

Info

Kaart