Koningsdag 2024 met vrijmarkt en kinderactiviteiten

Gratis

Dit evenement is voorbij.

Koningsdag 2024 met vrijmarkt en kinderactiviteiten

๐Š๐จ๐ง๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐๐š๐  ๐–๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐›๐จ๐ซ๐ค ๐›๐ข๐ž๐๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ž๐ฅ๐ค ๐ฐ๐š๐ญ ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ฌ. ๐€๐š๐ง๐ฆ๐ž๐ฅ๐๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐ฆ๐š๐ซ๐ค๐ญ ๐ค๐š๐ง ๐ฐ๐ž๐ž๐ซ
De zolderopruiming kan weer plaatsvinden. De organisatie van de Koningsmarkt in Westerbork maakt namelijk bekend dat zaterdag 27 april tijdens Koningsdag weer een vrijmarkt plaatsvindt. Een uitgelezen moment om overtollige spullen te verkopen.
Vanaf 9.00 uur kan de markt opgebouwd worden in de Hoofdstraat. De vrijmarkt zelf is van 10.00-16.00 uur. Iedereen mag tweedehandse spulletjes of creatieve waar aan de man proberen te brengen. Op de markt is echter geen plaats voor handelaren.
Allerlei activiteiten
Vanaf 12.00 uur kan er geknutseld worden bij de Knutselkeet of een spectaculair schilderij gemaakt worden bij het Paintball Atelier. Ook is er voor de kinderen een leuke speurtocht. Goochelaar Magic John vertoont zijn fascinerende trucs van 14.00-17.00 uur. Muziek wordt deze middag verzorgd door de band Shook Up, van 14.00-18.00 uur zorgen deze muzikanten voor blues- en rock covers. Koningsdag wordt afgesloten met Hollandse hits, gezongen door Henk Jan Tangenberg.
Alles vind plaats in het centrum van Westerbork. Aanmelden voor de vrijmarkt kan viaย  vrijmarktwesterbork@gmail.com

Organisator

Locatie

Info

Kaart