CONCERT THE MILKY WAY door Vocaal Ensemble CANTAROSA

CONCERT THE MILKY WAY door Vocaal Ensemble CANTAROSA

THE MILKY WAY door Vocaal Ensemble CANTAROSA

Met al meer dan 20 jaar is Cantarosa een van de langst bestaande vocale ensembles in de regio. En al bijna 10 jaar zingen we in de huidige samenstelling. Nog steeds zijn we jong van geest en stem. We hebben altijd plezier met elkaar bij het instuderen en laten horen van onze muziek. Dat is het resultaat van de bijna jaarlijkse volledige verversing van ons repertoire. Dat is zeer divers met een ontwikkeling naar meer lichte muziek. Met onze voornamelijk klassiek geschoolde stemmen zingen we steeds vaker gearrangeerde jazzy- en popnummers. Altijd brengen we een programma rond een thema.

Vandaag kunt u genieten van “THE MILKY WAY”. Bij de samenstelling van dit programma werden we geïnspireerd door de schoonheid en het mysterie van de Melkweg. We beschrijven een zonsverduistering, dromen over het kind van de maan en zoeken “Lucy in the sky”…..

Benieuwd? Laat je dan verrassen door: Corin Tholen (sopraan), Hiltje Kamminga (alt), Karel Eggen (tenor), Piet de Vries (bas) en Reitze Siebesma (piano).

Voor meer informatie en muziekfragmenten, zie http://www.cantarosa.nl

Organisator

Locatie

Info

Kaart