Fotopuzzeltocht Westerbork met prachtige prijzen!

Gratis

Dit evenement is voorbij.

Fotopuzzeltocht Westerbork met prachtige prijzen!

Klik hierFotopuzzeltocht Westerbork met prachtige prijzen!

De stichting 'Westerbork: Dorp van de Vrijheid' organiseert van 13-16 april 2023 het DORPSFEEST WESTERBORK met allerlei onderdelen voor jong en oud. Enkele van deze onderdelen verwijzen naar de tijd rond de bevrijding in 1945. Zo worden er, van het Westeinde t/m het Oosteinde, ca 75 grote foto’s geplaatst waarop te zien is hoe Westerbork er in de jaren 40-45 uitzag t.o.v. de huidige situatie. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Erik Buist fotografie. Als onderdeel van het programma is er een fotopuzzeltocht voor jong en oud uitgezet langs deze grote foto's. Achterop de borden is een cijfer of letter aangebracht die moet worden opgezocht en genoteerd op een invulformulier bij de juiste foto.

Er is een specifiek invulformulier voor de basisschoolkinderen met prijzen die passen bij deze leeftijd. Deze invulformulieren zijn op de basisscholen in Westerbork en Balinge uitgedeeld. Alle cijfers en letters geven dan samen een slagzin waarmee je kans maakt op de 3 hoofdprijzen en andere prachtige prijzen. Voor de volwassenen hebben we twee hoofdprijzen te weten een reischeque van € 500,- aangeboden door Dalstra Reizen en Stichting Westerbork: Dorp van de Vrijheid en een grote beurt voor u auto twv ca €500,- aangeboden door Autobedrijf Strijker. Voor de hoofdprijswinnaar bij de basisschoolleerlingen is de prijs een all-in VIP-arrangement aangeboden door Robin Hood Ribhouse Drouwen en Zomeractiviteiten Westerbork. In Middeleeuwse sferen o.a. boogschieten en daarna spelen, eten en drinken in het attractiepark Drouwenerzand.  Dat is al een geweldige prijs, maar daarnaast mag de winnaar ook nog zijn volledige schoolklas meenemen!!

Daarnaast zijn er door de vrijgevige ondernemers van Westerbork ook nog eens voor meer dan €1000,- prijzen beschikbaar gesteld, zoals waardebonnen voor bv diner, kleding, voeding en speelgoed en huishoudelijke apparatuur, drogisterijartikelen, boeken, etc Je hebt een week de tijd om de puzzel te maken. Je doet mee als je, het volledig ingevulde, originele formulier voor zaterdag 15 april 12.00 uur in de gele ton doet die staat bij Jumbo Vinke in Westerbork. En mocht je het formulier niet gekregen hebben of kwijt zijn. Blanco formulieren zijn ook te verkrijgen bij de TIP aan het van Weezelplein.

De trekking van de prijzen zal plaatsvinden op zondagmiddag 16 april vanaf 15.00 uur in de feesttent. Er mag max. één formulier per huisadres worden ingeleverd van de volwassenen fotopuzzeltocht. Voor de basisschoolpuzzeltocht geldt dat er één per kind ingeleverd mag worden.

Voor meer informatie zie Klik hier

We wensen jullie allemaal veel plezier !

 

Organisator

Locatie

Info

Kaart