Bockbierfestival

Gratis

Bockbierfestival

Op zondag 13 oktober wordt het gezellige dorp Westerbork omgetoverd tot een bruisend epicentrum van bierliefhebbers en gezelligheid tijdens het jaarlijkse Bockbier Fest Bork. Dit evenement is dé manier om het najaar te omarmen en te genieten van de heerlijke smaken van bockbier, muziek, en vermaak voor jong en oud.
Het Bockbier Fest Bork is een culinair spektakel waar brouwers vanuit alle hoeken strijden om de titel van het beste bockbier van Westerbork. De aroma's van gerst en hop vullen de lucht, en de ambiance is doordrenkt met enthousiasme voor deze ambachtelijke brouwkunst.
Naast het proeven van een uitgebreide selectie bockbieren, kunnen bezoekers genieten van live muziek verzorgd door de Koffer band, Dj JeeWee, en de altijd energieke Dries Steenhuis als sidekick. Voor de jongere bezoekers is er een kleurrijk springkussen dat voor veel plezier en gelach zal zorgen.
Wat is een goed glas bier zonder heerlijke hapjes? Lokale horecazaken serveren bijpassende lekkernijen om de smaakpapillen te verwennen. En voor degenen die even willen afwisselen van bockbier, is er ook een bar met alternatieve drankjes.

Waar en Wanneer:

Datum: Zondag 13 oktober
Tijd: 14:00-18:00
Locatie: Horecacentrum van Westerbork
Om te genieten van de heerlijke bieren en hapjes op het Bockbier Fest Bork, kunnen bezoekers ter plaatse een proefglaasje en munten kopen

Download de promotie video https://wetransfer.com/downloads/9536cdb5241a2e0ca76c3435bd392e1620230816060440/5c343e?utm_campaign=TRN_TDL_05&utm_source=sendgrid&utm_medium=email&trk=TRN_TDL_05

 

 

 

 

 

 

 

Organisator

Locatie

Info

Kaart