Börk literair: Anne Doornbos & Willem Fledderus

Dit evenement is voorbij.

Börk literair: Anne Doornbos & Willem Fledderus

Anne Doornbos

Ik schrief sinds mien dartiende. Het begunde met een illegale schoelkraant, gedichten, columns en teksten veur schoel- en jeugdverienigingscabaret, allemaol in het Nederlands.
Sinds twintig jaor schrief en publiceer ik veural in het Drèents. Körte verhaolen, een thriller, liedteksten, tonielstukken en gedichten en columns. Naost mien schrieverij was ik bestuurlijk actief as veurzitter van de stichting Huus van de Taol/Het Drentse Boek. Ik was volmacht van het Nei Drèents Geneutschap en bestuurslid van de stichting Drentse Muziek Maatschappij.

Willem Fledderus

Willem Fledderus is een veelzijdig artiest met een ruime ervaring in de muziek.Hierdoor weet hij als geen ander het publiek te boeien.Op dit moment speelt Willem ook zijn liedjes bij dementerende ouderen, psychiatrische patienten en andere mensen die moeilijk praten maar nog wel kunnen zingen.Dit doet hij samen met de medewerkers van GGZ en Interzorg.Vooral het "Lied voor de zorgen" spreekt daar zeer aan.Dit nummer staat ook op zijn nieuwste CD "Het leven is meer".
Verder heeft hij al een drents talige CD gemaakt genaamd "Allend".
Door zijn passie voor de gitaar denkt hij die ook over te kunnen brengen in de vorm van gitaar lessen op jong en oud.

Organisator

Locatie

Info

Kaart