Drentse avond

 

 

Datum: vrijdag 30 oktober

Aanvang: 19:30 uur zaal open, 20:00 tot 23:00 uur

Locate: Restaurant – Zalencentrum Meursinge, Hoofdstraat Westerbork

Hoe vaak hoor je niet zeggen: “Dat is niet meer van deze tijd” alsof er door de tijd heel veel zaken veranderen. Maar is dat wel zo? Wat verandert er eigenlijk? De tijd zelf, of de manier waarop wij met zaken omgaan of er tegenaan kijken….

Relativeren, zaken weer op z’n pootjes zetten, of die pootjes juist subtiel ergens onder vandaan zagen, op een vriendelijke, maar onderhuids toch meedogenloze Drentse manier. Dat is typisch iets voor Harm en Roelof.

Met mooie Drentse teksten die soms ontroeren, maar vaak enorm op de lachspieren werken, zowel bij het publiek als bij de artiesten zelf, verzorgen Harm en Roelof een cabaretvoorstelling die in alle opzichten zo Drents is als men maar denken kan. Een voorstelling die u als rechtgeaard liefhebber van Drentse kleinkunst zeker niet wilt missen, en die absoluut “van deze tijd” is. Gao’w boeken!

Aanmelden en Tickets

Helaas zijn de kaarten uitverkocht. Houd onze website in de gaten voor activiteiten en evenementen.

De kosten bedragen slechts € 15,- per persoon mits u zich kaart(en) van te voren bestelt door bij onze Stichting. De kaarten zijn ook te bestellen bij Warenhuis Wassen, Westeinde 49 in Westerbork. Kaarten aan de kassa kosten € 17,50 per stuk. Heeft u gekochte kaarten, bewaar deze goed voor de volgende voorstelling!

Share This