De ar klassiek

Zondag 27 oktober 2019

Muzikale zondagmiddag onder het genot van een Drentse broodmaaltijd

Ar Klassiek Concert – Koperensemble Rubato

 

 

 

Het uit Oosterhesselen afkomstig koper ensemble Rubato is opgericht in 2002. Jaarlijks worden er diverse optredens gegeven op de meest verschillende plaatsen binnen en buiten.

Het ensemble bestaat uit zes muzikanten en staat onder leiding van dirigent Joop Thijssen. Met een repertoire dat varieert van bekend klassiek tot arrangementen van evergreens en popmuziek zijn al veel optredens gedaan. Vaak alleen, maar ook in samenwerking met bekende artiesten en koren of andere ensembles. De samenstelling van het ensemble is als volgt: Bugel: Janny Kruimink, Annechien van Dalen, Rikie Wesseling en Heleen Wilting. Euphonium: Henk Kruimink. Es-Bas: Dries Nakken.

Verantwoordelijk voor de arrangementen is dirigent Joop Thijssen. Hij heeft in het verleden zijn sporen verdiend als trompettist van de voormalige JWF kapel. Ook als dirigent heeft hij menig orkest onder handen gehad. Zijn arrangementen zijn zeer verrassend en toegespitst op het zogenaamde zacht koper.

U bent welkom zondag 27 oktober vanaf 11:30 uur bij de Achterzaal van de Ar in Westerbork, Hoofdstaat 42. Toegangsprijs bedraagt € 15,- graag contact te voldoen bij de ingang van de zaal. Heeft een vriendenkaart van ons dan kunt u gebruik maken van € 2,50 korting (indien u deze nog niet eerder heeft gebruikt)

Reserveren van kaarten is mogelijk bij de Ar, Tel: 0593 331 533 of stuur een e-mail naar info@zomeractiviteiten.nl

Het concert begint om 12:00 uur, u wordt ontvangen met koffie/thee + koek en om 12:45 uur wordt er een broodmaaltijd verzorgd. Het concert duurt tot circa 14:00 uur.

ZA

 

Onze sponsors

Word Vriend

Meer dan 1000 gezinnen zijn al vriend van Stichting Zomeractiviteiten. Wij zijn daar als bestuur heel dankbaar voor, omdat het voor ons als bestuur zowel moreel als financieel een flinke oppepper geeft.

Word Vrijwilliger

Lijkt het je leuk om te helpen met het opbouwen van kramen, het verkeer te regelen bij evenementen of anderzijds betrokken te zijn bij wat wij doen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Word Sponsor

Om activiteiten te kunnen organiseren is geld nodig. Als sponsor van de stichting steunt u ons niet alleen financieel maar waarborgt u ook de gezelligheid in het dorp.

Share This

Informeer ook anderen

Wordt het nog leuker!