Paasvuur 2019

Gaat niet door!

Helaas gaat het Paasvuur komende maandavond (2e Paasdag) NIET DOOR. De gemeente Midden-Drenthe heeft overleg gehad met de politie en brandweer. Alle paasvuren in de gemeente Midden-Drenthe niet mogen worden aangestoken. Dit besluit heeft alles te maken met de aanhoudende droogte, de kans op een natuurbrand en het brandgevaar voor huizen met rieten daken. De VRD kwam eerder deze week met een advies/opschaling en ook andere gemeenten hebben reeds, op basis van dit advies, besloten de paasvuren niet door te laten gaan. Ondanks geen Paasvuur dit jaar, wensen we een ieder fijne paasdagen met uitzonderlijk mooi weer! Bestuur en vrijwilligers, Stichting Zomeractiviteiten Westerbork (Donderdag 18-04-2019 / 16:25 uur)

 

 

Helaas gaat dit jaar de Beleef ‘t Boerenleven (maandag 10 Juni 2019) NIET door, voor meer informatie: info@zomeractiviteiten.nl

Berichten

Categorie├źn

Onze sponsors

Word Vriend

Meer dan 1000 gezinnen zijn al vriend van Stichting Zomeractiviteiten. Wij zijn daar als bestuur heel dankbaar voor, omdat het voor ons als bestuur zowel moreel als financieel een flinke oppepper geeft.

Word Vrijwilliger

Lijkt het je leuk om te helpen met het opbouwen van kramen, het verkeer te regelen bij evenementen of anderzijds betrokken te zijn bij wat wij doen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Word Sponsor

Om activiteiten te kunnen organiseren is geld nodig. Als sponsor van de stichting steunt u ons niet alleen financieel maar waarborgt u ook de gezelligheid in het dorp.

Share This

Informeer ook anderen

Wordt het nog leuker!