Muziek aan de deur

Zondag 29 november en zondag 13 december

Een muzikaal hart onder de riem voor de inwoners van Westerbork

 Muziek aan de deur

met JD and the Moonshine Band

Dit jaar gaat in Westerbork de boeken in als een stil jaar. Een jaar zonder Nacht van Bork, Keienfestival, Börker markten en Korendag. En dat terwijl er juist dit jaar meer behoefte is aan verbondenheid en vermaak. Geheel coronaproof organiseert stichting Zomeractiviteiten daarom nu ‘Muziek aan de deur’. Verras de buren, een vriend, vriendin, collega of familielid uit Westerbork met een liedje aan de deur en doneer een zelfgekozen bedrag aan het Derkshoes.

Hoe werkt het?
Het is een simpel concept. Je vraagt een liedje aan voor iemand uit Westerbork en bepaalt zelf of/en hoeveel je wilt betalen voor dit verzoekje. Drie muzikanten van JD and the Moonshine Band gaan op 29 november of 13 december langs bij de persoon die jij wilt verrassen en spelen het door jou gekozen nummer. Stichting Zomeractiviteiten maakt een planning op basis van de wijken in Westerbork.

Het Derkshoes
Alle donaties gaan naar het Derkshoes in Westerbork, want juist de zorg en de ouderen staan in deze bizarre tijd onder druk. Help mee en verras een ander!

 Helaas kun je niemand meer aanmelden.

 

Share This