Stichting Zomeractivtiteiten in het Nieuws

2019

Helaas gaat het Paasvuur komende maandavond (2e Paasdag) NIET DOOR. De gemeente Midden-Drenthe heeft overleg gehad met de politie en brandweer. Alle paasvuren in de gemeente Midden-Drenthe niet mogen worden aangestoken. Dit besluit heeft alles te maken met de aanhoudende droogte, de kans op een natuurbrand en het brandgevaar voor huizen met rieten daken. De VRD kwam eerder deze week met een advies/opschaling en ook andere gemeenten hebben reeds, op basis van dit advies, besloten de paasvuren niet door te laten gaan. Ondanks geen Paasvuur dit jaar, wensen we een ieder fijne paasdagen met uitzonderlijk mooi weer! Bestuur en vrijwilligers, Stichting Zomeractiviteiten Westerbork (Donderdag 18-04-2019 / 16:25 uur)

Helaas gaat dit jaar de Beleef 't Boerenleven (maandag 10 Juni 2019) NIET door, voor meer informatie: info@zomeractiviteiten.nl

Gezocht Vrijwilliger(s) opbouwploeg & Nieuwe bestuursleden

Vindt u het ook zo leuk dat er markten en activiteiten in Westerbork worden georganiseerd voor de inwoners en toeristen, dan zoeken we u? Stichting Zomeractiviteiten Westerbork organiseert diverse markten, braderieën en activiteiten in Westerbork. Daarnaast verhuren we materialen aan andere organisaties in Westerbork en omliggende dorpen. Voor onze eigen markten bouwen we onze marktkramen op, we zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger(s) voor onze opbouwploeg. Daarnaast zijn we voor ons bestuur op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Vacatures:

Vacature: Gezocht Nieuwe Bestuursleden (Maart 2019)

Vacature: Gezocht vrijwilligers Opbouwploeg (Maart 2019)

Oldtimerrit Koningsdag 2019

Op zaterdag 27 april organiseren we voor het 9e jaar een toertocht voor Oldtimer/Klassieker auto’s . Het is de uitzetters weer gelukt een hele mooie route uit te zetten. De rit is ca. 120 km. Inschrijving: vanaf 9.30 uur, bij restaurant De Ruyghe Venne aan de Beilerstraat 24a te Westerbork. Kosten inschrijving: € 8.50 per persoon. Kinderen vrij. Inclusief consumptie voor de start en finish, de lunch is voor eigen rekening. Het is de uitzetters weer gelukt om een lunch te regelen van ca. € 10,00 per persoon. De start is om 10.30 uu, terugkomst om ca. 15.00 uur in Westerbork. Uw auto/motor dient vanzelfsprekend te zijn verzekerd. Tevens wijzen wij U er op, dat Stichting Zomeractiviteiten Westerbork niet aansprakelijk kan worden gesteld van eventuele opgelopen schade.

Standhouders Gezocht voor kunstmarkt op zondag 14 juli 2019, Bron: de krant van Midden-Drenthe

De Ar Literair, editie Februari 2019 valt in de smaak. Bron: de krant van Midden-Drenthe

Isa Zwart & Jans Polling schitteren tijdens de Drentse Avond op 16 Februari 2019. Bron: de krant van Midden-Drenthe

2018

De Naobers winnen met de 1e plaats met de Trump-boom, Bron: de krant van Midden-Drenthe

De Ar Klassiek op zondag 24 februari 2019, Bron: de krant van Midden-Drenthe

Isa Zwart en Jans Polling op Drentse avond in Westerbork op zaterdag 16 februari 2019, Bron: de krant van Midden-Drenthe

Korte rondreis door operetteland en Broadway, Bron: de krant van Midden-Drenthe

Kerstwandeling rond Westerbork op 23 december 2018, Bron: Sjoerd Dijkstra

Drenthe Nu van 15 december 2018, Bron: RTV Drenthe

Kerstwandeling 23 December 2018

SIVO-festival zoekt gastgezinnen!

Envelopjesmiddag en afscheid van enkele vrijwilligers, Bron: de krant van Midden-Drenthe

Lampionoptocht 2018 met medewerking van St. Cecilea uit Elp, Bron: de krant van Midden-Drenthe

Shantykoren en dansgroepen in het centrum van Westerbork, Bron: de krant van Midden-Drenthe

Westerbork zingt en swingt met dans en shanty

Folklore troef op de Börkermarkt, Bron: de krant van Midden-Drenthe

2017

Kerstwandeling 2017 (MIDWINTERHOORNBLAOZERS)